Om Naboretsadvokaten

Naboretsadvokaten er din loyale advokat, partner og ekspert inden for alle aspekter af naboret og ejendomsret i Danmark. Med mange års erfaring og specialiseret juridisk ekspertise inden for naborettens områder, er vi dedikeret til at hjælpe dig med at løse dine udfordringer, konflikter og spørgsmål vedrørende dine ejendomsrettigheder og forholdet til dine naboer.

Vores advokater

Advokat (L) Sebastian Ekholm Scheffmann, er stolt af at tilbyde naboretlig rådgivning baseret på såvel kompetent jurdisk viden samt praktisk ”hands on” erfaring til klienter i hele Danmark. Vi værdsætter din tillid og tilfredshed som vores højeste prioritet og arbejder altid for at sikre, at dine rettigheder og interesser bliver håndhævet effektivt.

Advokat Marianne Ekholm Scheffmann har stor erfaring i at møde ved hegnssyn og skelforretninger, samt efterfølgende fører disse sager videre for retten. Endvidere fører Marianne mange (rets)sager om den naboreltige tålegrænse. Marianne har en praktisk tilgang til disse sager som sikrer, at du som klient forstår hvad der sker og føler dig tryg, ligesom hun har styr på den juridiske del af sagen.

Kontakt Naboretsadvokaten i dag, og lad os sammen finde den rette løsning for din sag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at løse dine naboretsspørgsmål og ejendomsrelaterede udfordringer på den mest optimale måde for lige netop dig.

Kontakt os uforpligtende

Ring eller skriv uforpligtende til Naboretsadvokaten, ved Advokat (L) Sebastian Ekholm Scheffmann

Vores ekspertise spænder over følgende områder inden for naboretten:

Hos Naboretsadvokaten er vores mål altid at levere ærlig, loyal og objektiv rådgivning til vores klienter.

Vi forstår, at ejendomsrettigheder og naboforhold kan være følsomme emner, der kræver en omhyggelig, hurtig og kompetent håndtering. Vores dygtige team er eksperter i naboret og sætter en ære i at arbejde for løsninger, der varetager dine rettigheder og interesser.

OBLIGATORISKE OPLYSNINGER OM ADVOKATFIRMAET – HERUNDER ADVOKAT-ETIK

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen og vi vender retur hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.